Menu
ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Η Galerie Δημιουργών In Action μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκθέσεων διοργανώνει ακόμα μια έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης Galerie δημιουργών, Χελιδονούς 28 Ν.Κηφισιά Η έκθεση, η οποία έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και του International Action Art, θα γίνει στις αρχές Μαρτίου. Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν, αποτυπώνουν χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις πάνω σε καμβά, ξύλο και χαρτί τα συναισθήματά τους και αφήνουν την δύναμη της έκφρασής τους να καταγραφεί με μοναδικό τρόπο και να μας αλλάξει!

Εγκαίνια Ομαδικής εικαστικής έκθεσης: 16 Μαρτίου 2022

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων έχουν προγραμματιστεί : •Η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν με προβολή πληροφοριών που αφορά στον καθένα από αυτούς. •Η επικοινωνία των δημιουργών με το κοινό, εφόσον το επιθυμούν, σχετικά με την επιλογή των θεμάτων τους και τη διαδικασία δημιουργίας και έκφρασής τους. • Η απονομή διπλώματος συμμετοχής στην ομαδική έκθεση της Galerie δημιουργών in action.Φροντίζουμε πάντα οι εκθέσεις μας, να συμπίπτουν χρονικά και με άλλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του χώρου έτσι ώστε να διασφαλίζουμε τη μέγιστη δυνατή προσέλευση φιλοθεάμονος κοινού.

Διαδραστικό δρώμενο εικαστικής δημιουργίας και μουσικής. Την ημέρα των εγκαινίων κάθε ομαδικής έκθεσης, πραγματοποιείται ενα μουσικό- εικαστικό διαδραστικό δρώμενο του κοινού με τους καλλιτέχνες, με πρωτοβουλία της καταξιωμένης συνθέτριας Πηγής Λυκούδη. Τα έσοδα από τα δρώμενα αυτά, με το πέρας της χρονιάς θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό που αφορά στα παιδιά.

Συμμετέχουν:
Αλεξάνδρατου Σταυρούλα
Αναστασοπουλου Μαρινα
Δημουλια Ροδουλα
Ζαχαρία Ελενα
Καλυβης Αλέκος
Κωστοπουλου Γεωργία
Παπαθαναση Δήμητρα Βαλάντια
Σαμαρτζιδου Κατερίνα
Ταλιαδορου Μαργαρίτα
Ταντουρης Στέλιος

Επιμέλεια έκθεσης: Κατερίνα Σαμαρτζίδου – Εικαστικός

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων: Χριστιανα Φωτιάδη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για δήλωση συμμετοχών 6976556980 και 2106251732

Χορηγός της ομαδικής έκθεσης: Galerie δημιουργών

Χορηγοί επικοινωνίας: Εφημερίδες Αμαρυσία, Βορεινή, Τύπος Κηφισιάς, Βραδυνή, echodiastasis.gr, kifissianorthcity.gr, kifissiaradio.blogspot.gr, vrilissia news, independent.gr, checkikArt.gr, La vita radio, radioparis, gefira.gr, fulltime.gr, tvkifissia.gr

1 year, 8 months ago Comments Off on ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ