Menu
ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Το Φροντιστήριό μας θέλοντας να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν εσάς και τους μαθητές μας, διοργανώνει μια συνάντηση με τον κ. Σωτήρη Κουτσουραδή,σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού της εταιρείας Master Growth.
Την Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε από κο-ντά για όλα αυτά που απασχολούν κάθε μαθητή και την οικογένειά του σχε-τικά με τις σπουδές, τα επαγγέλματα και όλες αυτές τις κρίσιμες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε στη μαθητική ηλικία.
Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μια συνεχής διαδικασία που ξεκι-νά πολύ νωρίς στη ζωή μας με την οικογένεια να έχει ίσως τον σημαντικότε-ρο ρόλο. Τόσο όμως οι επιλογές και οι αποφάσεις όσο και η διακριτική “ε-πέμβαση” του γονέα πρέπει να ακολουθούν μεθόδους στρατηγικής πάνω στις πραγματικές ικανότητες και δεξιότητες του μαθητή. Η ύπαρξη συγκεκριμένων στόχων είναι σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία στη φάση αυτή.
Μερικά από τα θέματα που θα αναπτύξουμε είναι τα εξής :
• Επιλογή Κατεύθυνσης
• Συμπλήρωση Μηχανογραφικού
• Αναζήτηση δεξιοτήτων και ικανοτήτων
• Γνωριμία με Επαγγέλματα
• Επιλογή σπουδών σε ιδιωτικό φορέα
• Επαγγελματικά Δικαιώματα και κλειστά επαγγέλματα
• Αθλητισμός και Επαγγελματική Αποκατάσταση κ.α.
Θα χαρούμε πολύ αν μας τιμήσετε με την παρουσία σας ώστε να συζητήσου-με από κοντά, τόσο συνολικά όσο και ατομικά και να σας φανούν χρήσιμα όλα όσα αναπτύξουμε.
Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα Galerie Δημιουργών στην οδό Χελιδονούς 28, Νέα Κηφισιά, τηλ. 2106251732, 6934143411.
Σωτήρης Κουτσουραδής
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προ-σανατολισμού
Κίμωνος 6 Μαρούσι,
τηλ.6944179494
Η Διεύθυνση και οι Καθηγητές του Φροντιστηρίου
1 year, 8 months ago Comments Off on ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ