ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
June – September 2022
Μια εξαιρετική ερμηνεύτρια με μεγάλη διαδρομή και προσωπικό αποτύπωμα έρχεται στη σκηνή της Galerie Δημιουργών για μια βραδιά ποιοτικής και αληθινής λαϊκής διασκέδασης.
Η Μαρίνα Βλαχάκη εκτός από «πολλά χιλιόμετρα» στην τέχνη της, μετρά και σημαντικές συνεργασίες και δυνατές καταθέσεις.
Μια ερμηνεύτρια που «έγραψε» αρχικά στο πλευρό του Στράτου Διονυσίου με τον οποίο συνυπήρξαν για χρόνια στους δίσκους και τις ζωντανές εμφανίσεις αλλά και αξιόλογη αυτόνομη πορεία όπου συνάντησε όλους τους πηγαίους δημιουργούς!
Ώρα Προσέλευσης : 21:15
Ώρα έναρξης: 21:30
Ημέρα Παράστασης :Παρασκευή 17 Ιουνίου
Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ με ένα ποτήρι κρασί η μπύρα.
Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28, Κηφισιά
www.facebook.com/galeriedimiourgon
Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9
Πληροφορίες – Κρατήσεις : 210 6251732
Το συγκεκριμένο έργο έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στο θέατρο Αλκμήνη το 2017. Ακολούθησαν μια σειρά από παραστάσεις σε διάφορα Φεστιβάλ έως σήμερα….(Ν. Φιλαδέλφεια, Μενάνδρεια στην Κηφισιά, Ιωνικές γιορτές στη Νέα Σμύρνη κ.α)
Ένας Αττίκ ανθρώπινος, ζεστός, ποιητής, αληθινός, μόνος! Ένας Αττίκ που προσπαθεί από παιδί να βρει μέσω της μουσικής του τον δικό του δρόμο….
Και σαν τα χρόνια πέρασαν, έρχονται οι θύμισες να τον καταδιώκουν άλλοτε βασανιστικά και άλλοτε σαγηνευτικά. Λάτρης της ζωής, άλλοτε σαρκαστικός με τον εαυτό του, άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με θυμό, μας παραδίνει τις φοβερές αλήθειες του, που σε τρομάζουν και σε γοητεύουν συνάμα.
Ένας Αττίκ που γελάει, κλαίει, πονάει, ερωτεύεται, θλίβεται, φιλοσοφεί, λυτρώνεται! Ένας συνταρακτικός θεατρικός μονόλογος
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΖΑΒΑΡΑ
ΣΚΗΝΙΚΑ-ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ: ΤΑΣΟΣ ΛΟΥΚΑΣ -ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
Τον ΑΤΤΙΚ ερμηνεύει ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
———————————–
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ:10 €
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 70’
0 σχόλια
Ο χρήστης Τάσος Ιω
0 σχόλια
Ο χρήστης Τάσος Ιω
0 σχόλια
Ο χρήστης Τάσος Ιω
Ενα μουσικό θεατρικό ταξίδι στον ελληνικό κινηματογράφο με έρωτα σινεμά και νοσταλγία Η Ολγά Πρωτονοταρίου ενα κορίτσι για όλες τις εποχές για όλους τους καιρούς παίζει τραγουδάει και νοσταλγεί .Μαζί σ αυτό το μουσικό ταξίδι Ο Κωστάς Ζαρίδακης το ποιο γλυκόλαλο μπουζούκι μας σεργιανίζει στις γειτονιές μέσα απ τα τραγούδια του και η Νική Γκουντούμη με της εξαισιες μουσικές τις μελωδίες στο πιάνο μας απογειώνει !!!
Πρόκειται για μια θεατρικοποιημένη προβολή της Κλασικής βουβής ταινίας του 1925 ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ του Φρίτς Λάνγκ με μια διάθεση αποκρυπτογράφησης της ταινίας με ζωντανή μουσική και αφήγηση. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΙΔΕΑ Διονύσης Λυκιαρδόπουλος ΠΙΑΝΟ Νίκη Γκουντούμη ΤΣΕΛΟ Ερατώ Ροδοπούλου ΑΦΗΓΗΣΗ Αγγελική Μαραθιά
η ταινια αναφερετε σε μια μελλοντικη μητροπολη η οποια ειναι χωρισμενη σε δυο επιπεδα ,πανω ζει η αρχουσα ταξη και κατω εργαζονται οι κατωτερες ταξεις σαν σκλαβοι στις μηχανες που τροφοδοτουν την πολη με ενεργεια …
ταινια οροσημο στην ιστορια του κινηματογραφου αλλα και του γερμανικου εξπρεσιονισμου , ισως ποιο επικαιρη απο ποτε .διυσδυει στην ανθρωπινη ματαιοδοξια ,στη σχεση ανθρωπον και μηχανων .,αλλα και στην σχεση εκμεταλευσης ανθρωπου απο ανθρωπο που εδω εκφραζεται με τον χειροτερο και τον ποιο εφιαλτικο τροπο.
Galerie Δημιουργών
Χελιδονούς 28
Κηφισιά
Κρατήσεις: 210 6251732
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 €
![Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "To ആആാ Φάντασμα της Όπερας Μουσικο- αφηγηματική παράσταση Κρίστυ Καθαρίου Σμαράγδα Αποστολάτου ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΗΓΗΣΗ Μιχάλης Παπαγεωργίου ΠΙΑΝΟ Γιώργος Κωνσταντινίδης ΡÎOΛI 8:30 το βράδυ Σεπτεμβρίου Κράτηση θέσεων: 210 625 1732 Γενική είσοδος 12€ Galerie Χελιδονούς Νέα Κηφισιά www.galeriedir www.gal niourgon.gr ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΕΑΣ VRILISSIAN Αμαρυσία gr ACTION Gefira.gr ΑΣΙΣ paris 103,7 ΔΕΥΤΕΡΩ HEASI Full-Time.gr … Kifisia RADIO The #checkinArt.gr independent.gr"](https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/301050033_5468157363261115_6335305561328177888_n.jpg?stp=dst-jpg_p843x403&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeG9GXv4-X4UhwncWOq9DbWSQDPToJfUMZVAM9Ogl9QxlfpaafKjQP69cN_1VfbDR_lwlTx9Gm7w3SByNP9YcaUk&_nc_ohc=vT6DSVyIgqUAX8llrc-&_nc_oc=AQk-YdXRc2kt1wGb2ifLFRCQAwXmbBaiqyAeluJs724zenDv62_Mg70a3KJvBCf1omA&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=00_AT-S0bcQW7fGWMeRPFRx0wZ3wAQ6hQ9dW-rBJOa8As11Ig&oe=630EC8B5)